Gudinna Wiki VisaÄndraBifogaVersionerUppdateratSökKarta

Xerxes arkiverade wikimail


hade tänkt höra av mig. då funkade varken wikin eller din mail.
o nu har jag inget vettigt att säga :/
/Micke

Hej Micke nu funkar maskineriet gen! Tror dom installerade fläktarna som ska hålla wiki och mail servern kall börjar dra åt sig stora mängder katthår ... vilket resulterar i motsatt effekt ajaj :)
/Xerxes

kör du också svorak? :) /Micke Trombon

Haha nej inte längre slutade med svorak efter att jag skulle börja förvalta en företagslaptop, körde svorak som mest runt år 1999-2000 då jag använde BeOS som primärt operativsystem.
/Xerxes

Tja Xerxes, det är Micke trombonisten. jag hittade hit, men har inte undersökt denna sajt ännu.
föreställningen med @www.teateraviga.se idag gick bra den också. inte samma sak som premiären. men bra. kände press på mig. mina föräldrar var o kollade. bra med länk härifrån.
vi hörs väl.. :)

Hej Micke trevligt att du hittade hit! Den här sajten har varit i drift sedan 2002 och innehåller nu över 500 sidor med blandat taggigt innehåll så det kan antagligen kännas överväldigande att få en överblick. Som tur är finns det i alla fall en @kartfunktion på sidan som man kan använda. :)
//Xerxes

Hej Xerxes! Mitt namn är Sara Lind och du vet antagligen inte vem jag är... hur som helst är jag en fd klasskamrat till Magda (Nicole?) från Kolbäcksskolan i Umeå. Min undran är hur jag på något sätt kan få tag på henne! Tack för hjälpen!! /Sara (saralind at bredband dot net)

Hej Sara! Skickar ett email till dig med kontaktinfo hur du kan nå Nicole. Mvh Xerxes.

hej du, vad vet du om Musiken, DJna på festivalen, är det bra studs? Kommer nog förbi och klappar på c64:an..
//spyck (dh98)

Hej spyck!
Arrangörerna för festivalen jobbar just nu för fullt för att få allt i ordning. Under "förfesten" på guskelov/norrköping testade vi att köra vic20 demos akompanjerat med några av festivalens DJs och det funkade toppen.
Det kommer bli mycket elektronisk musik och givetvis bra studs :)
Jag och laidback kommer ordna så att det finns en demoshow med demos körandes på äkta hårdvara under hela festivalen i separat visningsrum.
//zyz

Thank you for your comment at
http://visual.wiki.taoriver.net/moin.cgi/IdeasToPlace .
I am interested in PIC-Programmering .

Thank you for stopping by!
Are you developing PIC related stuff as well? // Xerxes

Xerxes, du tror intet hva slags glede det är for meg at se at det alt langsomt blir "en stor suppan". MattisManzel

Hi Mattis! I will try to catch you on IRC oneday... got some ideas to discus, and direction...

Var är ShaktiWiki? "shakti.ath.cx finns inte" - bode i dag och 3.9. Bussrutt mellan svenska wikier är bruten.

Tack! Ska försöka lokalisera ShaktiWiki. Synd att även andra svenska wiki webplatser som Hörnan och Karantän är nere just nu på grund av tekniska problem. // Xerxes

Hörnan och ShaktiWiki har blivit borttagna från bussturen nu på grund av att siterna är permanent nere. //Xerxes

Hej Xerxes! Ska susning.nu verkligen vara med på wikibussturen längre? Det är inte en öppen wiki längre, som du kanske vet. Mvh //Blenda
PS. Vi har nytt blogsystem nu, kolla: http://handgranat.org/zyz/blog

svar:
Fräsigt med nya blog funktioner! Jo det är tragiskt att susning.nu har valt att ändra sina policys angående vem som får redigera siten. Om susning.nu kommer att fortsätta vara stängd för nya besökare att redigera siten så kommer siten tas bort från wikibussturen. Tipsa gärna om ni hittar andra svenska wikier som passar bättre in i wikibusssystemet. //Xerxes

Glöm inte att du också är en erfaren festivalbesökare (rökare?)
.. http://homeweb.mah.se/%7Ekmk03090/Arvikafestivalen2005/images/DSCN9480_Yahman.jpg

http://www.indiamart.com/sumobidi/
btw, rökning är bajs ;)
//Xerxes

ehm hallå, berätta mer om din usb-pryl, var den dyrlurig att bygga? prata den åt båda hållen? schyst utemusik förövrigt!
/spyck

Hej spyck! nej den var inte tokdyr att bygga använder mig av en PIC 18F4550 + 4mhz resonator (som jag klockar upp till 96Mhz med den inbyggda PLL modulen för att sedan klocka ned till dom frekvenser som USB'n vill ha samt ger ca 24Mhz till CPU'n, allt detta sköts innom PIC18F4550 kretsen, något motstånd, en 220nf kondensator, en usb kontakt, samt en avkopplingskondensator sen är allt biff!)

kommer en mer detaljerad beskrivning av mina egna projekt när dom gör mer roliga saker änn att bara snurra på muspekare... Exempelkod för att snurra på muspekare med PIC kretsat finns dokumenterat i olika former på sidan:
Skapa egna USB dator tillbehör med PICmcu kretsar!
//Xerxes

http://www.magazin.se/index.php?p=ue
/aelva


Referens till aktuell sida


Frivillig gåva till stöd för driften av Gudinna Wiki :