Gudinna Wiki VisaÄndraBifogaVersionerUppdateratSökKarta

online igen.. med statiskt ip igen...

Från och med 15 Juni och frammåt:> Gudinna.com är online, whiee... 15 Juni 2006
81.170.221.51

runt 2'a maj.. uppe med temporärt dynamiskt ip... varade i ungefär en dag...

Från slutet av april till början av juni. ... nere

... under drift med dynamiskt ip råkade det hända att domänen gudinna.com pekades fel och pekades till ipnummret för riot.homeunix.com vilket resulterade i att sökmotorerna världen över började associera gudinna.com med Riot Production samt skaparen av Riot production "dsub"s tankar och mp3 arkiv.

16 December till slutet av April..

They finally did it! They killed the fucking net!

16 December 2005

En underlig höstdag dök ett brev upp från gudinna.com's internetleverantör, det var inte en räkning utan ett så kallat kamulferad misslyckandeförklaring från internetleverantören att dom inte längre kan leverera den tjänst som redan är installerad och att tjänsten ska bytas ut mot något vansinnigt mycket bättre... i glada färger i brevet står det glatt. Brevet lyder:
"

Vi uppgraderar din bredbandsanslutning till 8 Mbit/s!

Vår underleverantör Skanova har beslutat att stänga den tekniska plattform som din bredbandsanslutning är kopplad till. Vi kommer att flytta över din anslutning till en ny plattform med betydligt bättre prestanda. Du kommer att få upp till 8 Mbit/s i nedladdningshastighet och upp till 1 Mbit/s i uppladdningshastighet.

Vilktiga förändringar

blah blah blah
Bristande efterfrågan och förändrade tekniska förutsättningar på den nya plattformen gör att vi inte längre kan erbjuda dig fast IP-adress.
gah! gah! gah!!!!! !! ! ! !
"Måndag 2006-01-16

kl 09.23

Nätet klipps

På kvällen installeras den nya utrustningen, lamporna tänds som det ska ... men det finns inget svar från andra sidan... det finns ingen server som svarar på paketen vid telestationen.

Teknisk support för internetleverantören svarar att det är normalt att det tar något dygn att koppla in och säger glatt att det borde vara igång i morgon...

Boende i grottan börjar fundera på vad man ska göra utan internet och reflektera på hur världen var innan inernet fanns.

Tisdag 2006-01-17

... inget nät inget nät...
Boende i grottan funderar på hur telestationen är kopplad ... allt dubbelkollas så att inget fel har gjorts i grottan...

Onsdag 2006-01-18

Linan blir felraporterad då internetleverantören också konstaterar att inte heller dom vet vad som är fel.. får besket att vi ska vara glada om vi får nät innan helgen.. WTF!!!?!

Torsdag 2006-01-19

.. på nätfronten intet nytt..

Wooot!!

Vi har nät men dessverre tycks adsl modemet som levererats ha en inbyggd brandvägg så vi sitter bakom NAT.. utöver det så är det dynamiskt ipnummer...

Tisdag 2006-01-31

Den interna brandväggen i xavi modemet forceras och domännamn kopplas upp till det dynamiska ipnummret. Online igen... tills nästa strömavbrott... hej svejs nätpersilja.

Torsdag 2006-01-02

det dynamiska ipnummret byts automagiskt av bredbandsbolaget kl 12.00 gah.. .pekar om domännamn igen..

Frivillig gåva till stöd för driften av Gudinna Wiki :