Gudinna Wiki VisaÄndraBifogaVersionerUppdateratSökKarta

matbordet Norden

Uploaded Image: norden.jpg Du är matbordet NORDEN!

Matbordet NORDEN är en social, mysig, bullrig, matglad och underhållande person. Många personer lutar sig mot NORDEN, och matbordet växer av det. Därför upplevs ofta NORDEN som en klippa i umgängeskretsen. NORDEN tycker om fester och kalas. Matbordet är inte rädd för att ta plats, men det uppskattas inte alltid av alla. I små utrymmen kan det bli konkurrens om uppmärksamheten.

Matbord är levnadsglada och gillar att styra och ställa. Men innerst inne är alla matbord känsliga personer. De känner till exempel ofta dåligt samvete över alla vänner som de inte hinner träffa tillräckligt ofta, men de är inte beredda av ge avkall på något annat. En typisk "både-och-människa" alltså. Sorg drabbar ofta NORDEN extra hårt. Ett matbord bör därför tänka särskilt på att tillåta sig vara ledsen när hon känner så. Uppdämda matbordskänslor är inte att leka med, inte sällan slutar det med dyra terapeuträkningar.Karriär
Eftersom de sällan sätter karriären i centrum når de inte heller yrkeslivets högsta höjder. Men många matbord når ändå till mellanchefsnivå på grund av sin sociala förmåga. Vanliga matbordsyrken är lärare, projektledare, fritidsledare, krögare och regissör.

Relationer
En NORDEN blir knäsvag, får häftig andning, tunghäfta och nervositetsfläckar på halsen av sittkudden PÖSIG och hallspegeln RISKA. De som vill ha ett lyckligt och tryggt äktenskap bör dock satsa på fåtöljen BARKARBY eller TV-stället OBSERVATÖR eftersom de kompletterar varandra mycket bättre. NORDEN är ofta bästa vän med golvlampan SKYAR. Deras diskussioner är av den arten att de skulle kunna ges ut i bokform oredigerade.

Frivillig gåva till stöd för driften av Gudinna Wiki :