Gudinna Wiki VisaÄndraBifogaVersionerUppdateratSökKarta

Close up and personal with Euphoria

Här har ni mig, med defekter och fördelar, it's a all-in-one deal.Uploaded Image: euphoria7minSmall.png

För er som vill ha Closeups på euphoria: zappers porrlänkar! :)
Euphoria bor i grottan och sover här.
Ibland hittar man Euphoria på sitt kontor. Förra årets öppningsdatum var 20030425. För 2004 finns ännu inget. :)

Which OS are You?
Which OS are You?


IKEA har ett test där man ser vilken möbel man är, med motivering. Jag är bokhyllan BILLY. Läs mer om det här:
@BOKHYLLAN BILLY

Och så heffaklumptestet såklart.

Mad Soap-Dodger Heffalump

Soap-Dodger Heffalump

Soundtrack to your life:
John Lennon - Imagine

Favourite website:
http://www.socialistworker.org/

Quote:
Muahahahahaha !

Certified heffalumps.org Personality Test result.

Please note that any semblance of accuracy and/or similarity to your actual personality is purely coincidental.Och sist men inte minst! Känner du dig osäker på vilken religion du ska ansluta dig till? Gör som jag, gör ett test! Ger dig självfallet svaret på ALLA livets frågor. Självtesten - den nya religionen!

According to the SelectSmart.com Belief System Selector, my #1 belief match is Unitarian Universalism.
What do you believe?
Visit SelectSmart.com/RELIGION


Och här kan vi se vilka personlighetsstörningar jag har! :)

DisorderRating
Paranoid:High
Schizoid:Low
Schizotypal:Low
Antisocial:Low
Borderline:Low
Histrionic:Low
Narcissistic:Moderate
Avoidant:Low
Dependent:Low
Obsessive-Compulsive:Moderate

-- Personality Disorder Test - Take It! --Och vilken TV-spelsfigur som kom innan 1985 är jag? Jo, Mario!


What Video Game Character Are You? I am Mario.I am Mario.


I like to jump around, and would lead a fairly serene and aimless existence if it weren't for my friends always getting into trouble. I love to help out, even when it puts me at risk. I seem to make friends with people who just can't stay out of trouble. What Video Game Character Are You?


Näh nu får det fan vara nog.

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv på riktigt. Ärligt, jag kanske inte har världens bästa liv, men det duger faktiskt. JAG duger faktiskt. ska låta delar av mina klagolåtar stå kvar bara för att jag (helt egoistiskt) tycker att det är bra skrivet.

LIVSSTATUS JUST NU: 75%

Jag vill: börja träna kung fu, dansa mer dansmatta, gosa med katter och en sporadisk mänsklig närvaro. Läsa mer böcker, lära mig måla med oljefärg, spela ett instrument och laga rolig vegetarisk mat. Min önskedröm är en villa med jätteträdgård...kanske en gård. Jag vill odla och safta och sylta, fast kanske inte än i livet. Jag vill att Xerxes ska fortsätta bo med mig, för det är så skönt med någon som förstår alla ens ups and downs utan kärleksrelationsslitningar. Jag önskar brinnande att det går bra för zapper på folkhögskolan! Jag vill egentligen väldigt lite, men ändå så mycket. Mest av allt just nu, vill jag nog ha ett nytt jobb.

I wanna be a hippe, but I forgot how to love
It's hard to be a garbage-man when a sailor stole my glove
I wanna be reckless, but I'm feeling so uptight
Put you're momma in a headlock, baby, and do it right!


puss


Roten till det onda!

Enligt min ringa mening finns det bara EN sak som är roten till all ondska och alla missförstånd i världen. Det är: oförmågan att ta till sig kunskap. Och nu talar jag inte om obskyr kunskap utan om kunskap som finns mitt framför näsan på folk i 99 fall av 100. Då man inte orkar ta reda på hur saker och ting förhåller sig utan direkt antar det värsta, gör man sig skyldig till ren och skär D U M H E T. Mitt förslag till de som tar åt sig av detta är: kolla fakta innan ni slänger ur er anklagelser.

Som exempel på okunskap kan jag ge min läkare som feldiagnostiserade mig till att lida av depression då jag i själva verket lider av hypertyreos. Läs vidare @här om vilka skojiga symtom det ger.


Logik?

Vem som helst förstår ju att jag självfallet ville sabba hela mitt liv genom att sitta hemma och gråta och vara sjukskriven så länge att jag måste hoppa av skolan bara för att få folk att tycka synd om mig. Självklart ville jag bli arg och irriterad på folk som brydde sig om mig, för jag brukar ju alltid vara orättvis mot mina vänner. Naturligtvis så hittade jag på att jag hade ont i hela kroppen hela tiden, ännu en gång för att folk skulle tycka synd om mig. Konstigt bara att jag är BÅDE otrevlig OCH vill att folk ska tycka synd om mig, för logiken säger väl att jag borde få mer sympati om jag var trevligare? Men det är klart. Anklagelser grundade på okunskap kanske inte ska tas på så mycket allvar. Jag vet inte. Allt jag vet är att jag mådde så dåligt vid den tiden att jag funderade på att bara lägga av och dö och att kommentaren om "jag tror inte, jag vet" som syftade på den absoluta vetskapen min f.d vän tydligen ansåg sig inneha att min sjukdom skulle vara fabricerad, var sällsynt okänslig och sårade mig djupt. Jag skulle nog ge den 9 av 10 möjliga poäng. Om du läser detta nån gång, så grattis.

Okunskap är världens förbannelse.

Vad var värst?

Det absolut jobbigaste var att jag hade blivit övertygad av läkaren och kuratorn att jag var deprimerad, men jag HADE INGET ATT VARA DEPRIMERAD ÖVER. Läkaren sa att det kunde vara stress som byggts upp under lång tid, men jag tyckte fortfarande det var konstigt. Det gjorde att jag inte såg något slut på mitt elände, min ångest, hjärtklappning, tvära humörkast och all annan skit. Jag har aldrig känt mig så maktlös i hela mitt liv. Jag menar, om man är deprimerad, så måste man ju ändra sitt liv eller sättet man ser på sitt liv, men jag fattade inte hur jag skulle kunna ändra på det eftersom jag inte såg vad som var "felet" med livet innan jag fick den diagnosen. Ni som orkade bry er om mig fast jag var asjobbig - ni är bäst. Bäst bäst bäst!

Långsint som fasen.

Det finns så många många många exempel på folk som antar och skriker först och ber om ursäkt efteråt. Tyvärr alltså, jag är långsint. Det är inte något jag är stolt över och jag skulle hellre ha lätt att förlåta, men jag är långsint som bara den. Så ni som skrikit på mig utan att veta vad ni snackar om, ni kan vara säkra på att ni inte är förlåtna. Jag önskar att jag kunde glömma alla oförätter, men jag glömmer aldrig en enda. Tänk på det. Tala först EFTER ni har kollat upp om era anklagelser har någon grund.

Ursprunget.

Jag kommer från Umeå. Där springer det inga isbjörnar på gatorna, det finns inga lämmeltåg och samerna håller sina renhjordar måååånga mil därifrån. Det går INTE till som i "Jägarna". Dumma frågor om saker i den stilen får mig att sucka uppgivet över människors dumhet. Bara så ni vet. :)

Finns det inte ens lite samer? och ett par lämmlar? /zapper :|

NEJ!#"!¤#"½!" /Euphoria

jag har varit i umeå. weeeee! /aelva

Här följer onda bilder som inte jag personligen lagt upp. ;)

När Euphoria inte har ngt bättre för sig hälsar hon på sin mamma som är gynekolog. .. Det finns ju bildbevis!
euphoria_och_sin_gynekolog-remake.jpg
Uploaded Image: ojfen_som_dverg.jpg

JÄKLAR vilka snygga vältränade fotbollsben jag hade på den tiden. :) I övrigt är den här bilden hemsk och zapper borde ha smisk som la upp den utan att fråga. Jag tror jag var 13 år eller nåt liknande och vi var på väg till Gränna på bilsemester då den togs.


Uploaded Image: euph_soet_i_afro.gif
Euphoria har fått en brorson 040423!

Uploaded Image: Euphoria.jpg
Euphoria i den spännande spännande festivalbussen på väg till Arvika 2003!

Uploaded Image: ojf.jpg
Euph framför det ståtliga kontoret på Djurparksparkeringen! 040713

Uploaded Image: ojf2.jpg
Lite roligt kan det ju vara att jobba ibland... med Michis morfar som chef. :D 040713

ååh 3v1L magväska du har !!! avis /dezent

Referenser till aktuell sida


Frivillig gåva till stöd för driften av Gudinna Wiki :